download

Hema verkoopt 3D geprinte producten

Hema verkoopt vanaf 3 maart 3D geprinte sieraden. Op de website van het warenhuis kunnen consumenten kettingen en armbanden van roestvrij staal, nylon en goud personaliseren.

Daarnaast zijn er  3D-geprinte telefoonhoesjes te koop.

Hema is de eerste grote retailer in Nederland die 3D geprinte sieraden aanbiedt aan de consument. De sieraden zijn te personaliseren, tot op zekere hoogte. Aan de kettingen en armbanden zit een stukje rvs bevestigd, dat zelf ingevuld kan worden. De rest van de sieraden is standaard.

Toeleverancier van de sieraden is Zazzy. Gert Jan Spriensma, oprichter van Zazzy, zegt tegen de Telegraaf: ‘Je kunt maximaal 8 tekens invoeren, zoals bijvoorbeeld iemands naam, en je kunt symbolen als een apestaartje, hartje, hashtag of sterretje invoeren.’

Een armbandje ontwerpen kost 3 minuten, aldus Hema. Daarna duurt het echter 15 tot 20 dagen voordat de koper erover kan beschikken.

Voor het aanbieden van 3D-geprinte telefoonhoesjes is het warenhuis in zee gegaan met een ander bedrijf. De Hema-woordvoerster wil echter niet zeggen om welke leverancier het gaat. Ook hier geldt dat de consument zijn eigen naam of tekst kan toevoegen. Wat betreft kleurstelling zijn er vervolgens 192 varianten mogelijk.

 

Bron: marketingonline.nl

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>