logo-inclusief-slogan-recht

Ground3d Globe brengt 3D-printbedrijven in kaart

Met trots presenteren we Ground3d Globe!

Door de tegenwoordige hype rondom 3D-printen, is er een wirwar van informatie ontstaan die het voor geïnteresseerden lastig maakt om de juiste vragen aan de juiste partijen te stellen. Ground3d Globe brengt de 3D-industrie in kaart en geeft de mogelijkheid om direct in contact te komen met de relevante 3D-printbedrijven in Nederland en België.

3D-printen is geen hype die weer overwaait
De 3D-printindustrie is groeiende en een zeer interessante technologie voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Binnen verschillende branches heeft 3D-printen zich bewezen als een gereedschap die niet meer weg te denken is. Er is veel interesse in de technologie, maar door het overweldigende aanbod van informatie is het lastig is om in contact te komen met de relevante organisaties binnen de 3D-industrie.

Direct in contact met 3D-printbedrijven via Ground3d Globe
Ground3d, het platform voor 3D-printen, lanceert vandaag een nieuw online platform waarmee het eenvoudig wordt om het juiste bedrijf binnen de 3D-industrie te vinden. Deze interactieve visualisatie van de 3D-industrie, genaamd Ground3d Globe, is in samenwerking met het award winnende software bedrijf Wevolver ontwikkeld. Via Ground3d Globe wordt het mogelijk om goed geïnformeerd 3D-printspecialisten te vinden en direct in contact te komen met de juiste partijen.

De complete 3D-industrie in kaart
Het doel van Ground3d Globe is om de gehele wereld van 3D-printen te visualiseren en verbinden.  De bedrijven die via Ground3d Globe te vinden zijn zeer divers en bieden zowel diensten als producten aan. De categorieën op Ground3d Globe zijn onder andere leveranciers van 3D-printers en 3D-scanners, 3D-tekenaars, 3D-printfabrieken, lokale 3D-printwinkels en werkplaatsen.
Het begin van Globe is nu gestart en zal de komende maanden uitgebreid worden met nieuwe bedrijven en categorieen.

Bekijk het Ground3d Globe Netwerk hier.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>