11029824583_d4bb24cd18_k-1030x400

De 3D Printshow komt naar Amsterdam

De 3D Printshow is allesbehalve een saaie beurs. Naast vooraanstaande bedrijven op gebied van 3D-printen, biedt de show ruimte aan ontwerpers en kunstenaars, opkomende start-ups en zelfs een heuse fashion show met futuristische creaties die onder begeleiding van 3D-geprinte muziekinstrumenten schitteren over de catwalk.

De eerste 3D Printshow vond plaats in 2012 in Londen. Sindsdien is de show uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen die inmiddels in 7 wereldsteden te bezoeken is. Na onder andere Parijs, Dubai, Californië en Istanbul is Amsterdam aan de beurt!

Het is nog even wachten op de show. De Beurs van Berlage zal op 8 en 9 november 2016 ruimte bieden aan meer dan 75 exposanten die de nieuwste ontwikkelingen rondom 3D-printen zullen demonstreren. Ook zullen er twee business conferenties plaatsvinden gedurende de show.

De organisatie geeft aan Amsterdam al lang op het verlanglijstje te hebben staan.

“Creativiteit op het gebied van “future-tech” blijft bloeien in Amsterdam. Daarnaast is er een diepgewortelde ontwerptraditie en de combinatie van deze twee, het oude en het nieuwe, zorgt voor een zeer brede interesse in 3D-printen. Onze conferentie zal dan ook bestaan uit sprekers en inhoud die interessant zijn voor het diverse publiek dat wij verwachten, van professionals uit de industrie en zakelijke leiders tot consumenten en hobbyisten.”

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>